Världsunika padelrack

Världsunika padelrack

Världens mest exklusiva rack?

Hej där William Wallich,

grundare av Wallich Padel, som enligt honom själv, producerar ett av världens mest exklusiva racket! Hela företaget (eller rättare sagt William) är i full gång med att producera ett rack till Padel Expo och detta kommer han sedan visa upp under sin seminarietid. Vi bad William svara på fem korta frågor inför mässan:  

Hur kom det sig att du började producera padelrack?

Jag har alltid haft en passion för kolfiber och det började med att jag spelade lite padel, såg ett rack och tänkte “men.. det här kan jag ju göra själv”. Sen började jag experimentera lite med kolfiber och olika formar när jag fortfarande hade tillgång till min gamla arbetsplats, med dess maskiner och verktyg.

Vad skiljer dina rack från andra tillverkare?

Dom är handgjorda i Sverige och dom är byggda på ett annat sätt än vad de andra racken är. Framförallt kanske det är finishen, det läggs mycket tid på den. Sättet dom är byggda på gör även att känslan blir något annat, jag kan fördela vikten så som jag vill och har gjort mitt allra bästa att inte ha någon onödig vikt.

Du kommer ju hålla ett seminariepass på scenen på mässan, vad kommer man som åhörare lära sig?

Vill man få något gjort får man göra det själv, haha. Nä, men jag vet inte riktigt vad man kan lära av mig. Jag är bara en kille från västkusten som kört på i blindo, och när det har tagit stopp har jag inte skämts för att be om hjälp.

Var är ditt bolag om 5 år?

Förhoppningsvis är racken så omtyckta att jag fortfarande har dom i produktion och att de säljs över hela världen. En större verkstad är också ett delmål, så att vi kan ha fler kompositprodukter i produktionen.

Kan man träffa dig på mässan i någon monter

Jajamensan, hänger i C19.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *